Miomira Šegina  – VSE POTI VODIJO DOMOV,  2021 FOTOGRAFSKA RAZSTAVA V CZM, Domžale

Ob enoletnem premoru in omejevanju na ozke meje države, regije, kraja se človek počuti utesnjeno, skoraj klavstrofobično. V času pred korono smo imeli vsi možnost potovati po svetu po dolgem in po čez. Spoznavanje bližnjih in daljnih dežel me je močno obogatilo in za to bogastvo sem neizmerno hvaležna. Potovanja nas veselijo, ker vemo, da se bomo na koncu lahko vrnili domov. Povsem drugačna so potovanja z enosmerno karto – če se nimaš kam vrniti. Tako stisko doživljajo mnogi begunci sveta, ki potujejo zato, da si rešijo življenje. Od tod mi je na misel prišel naslov razstave – Vse poti vodijo domov, da se zavemo, kako je svet lep in pisan, a da je dom mesto, kamor se lahko vrnemo na koncu vsake poti.

Vabim vas, da si ogledate posnetke, ki so nastali na daljni Japonski, Šri Lanki, Portugalski, Nizozemski, Norveški in še kje drugje, ter tako dobite idejo za svoje naslednje popotovanje, ko zanj pride čas. Upajmo, da bo to kmalu.

Razstava je odprta od 20. 5. 2021 do konca junija in je na ogled v prostorih Centra za mlade kot tudi na dveh galerijskih povezavah (Japonska):

Link do razstave: https://www.artsteps.com/view/609a5caec9ff690aecd4e289

ali v galeriji  www.artsteps.com  v iskalcu poiščete naslov Vse poti vodijo domov

Ta razstava bo na tej strani za vedno.

Miomira Šegina živi v Domžalah, ustvarja kot pisateljica, publicistka, fotografinja in slikarka.

Komentiraj


Sponzorji in donatorji