LITERARNI VEČER, prodajalna & kavarna Horacij, Mengeš – petek, 12.5.2017 ob 19.15. Tretje v seriji srečanj z avtorico Miomiro Šegina in Horacijevimi specialitetami.

Pri Horaciju imamo razlog za slavje, saj 16. 5. praznuje Sv. Horacij, zaščitnik pekov, po katerem je dobila ime tudi naša kavarna & prodajalna. Maja bomo cel mesec po malem praznovali HoLiterarni večer 12.5.2017_FBracija in častili peke. Zato 12. 5. pripravljamo prvi dogodek, v nizu majskega dogajanja, in sicer literarni večer, četrti v nizu rednih mesečnih srečanj z gospo Miomiro Šegina.

Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 12. maja, ko bo avtorica skozi zgodbo Čas velike megle odkrila kako so ljudje znova postali prijazni. Pripoved je povezana tudi s peki in nekdanjo tradicijo namakanja pekov v Ljubljanici. Meglo, ki se je polastila mesta in ljudi, odženejo šele ulični zabavljači.

Dogodek tokrat začnemo nekoliko kasneje, ob 19.15, v kavarni Horacij in bo trajal približno 1 uro. Sestavljata ga predstavitev avtorice in branje zgodbe ter debata na predstavljeno temo.

Vljudno vabljeni na obisk, klepet, kavico in mnenje o dogodku po dogodku.

 

 

 

LITERARNI VEČER, prodajalna & kavarna Horacij, Mengeš – petek, 3.2.2017, ob 18.45. Izvedeli boste kdo je nenavadna Lorencija Dijapazon! literarni večer_3.2.petek 2017_jpgPrvo v seriji srečanj z avtorico Miomiro Šegina in Horacijevimi specialitetami.

 

 

Zmečkani paradižniki in breskve

  • Kaj: Pogovor in branje na temo 8. marcaLiterarni večer 50kb temnejša fotka
  • Kdaj: sreda, 8.3.2017 od 18.45 do 20.00
    Na tokratnem srečanju v prodajalni&kavarni Horacij v Mengšu vam bo Miomira Šegina prebrala eno izmed zgodb iz zbirke Skozi rdečo, ki vas bo spodbudila k razmisleku o pomenu spola danes. Ali je sploh še pomembno, če si moški ali ženska, ali ceno nekaj vmes? Ima 8. marec še svoj pomen, ali ga je treba vreči na smetišče zgodovine?

O tem in še čem bo tekla beseda.

Komentiraj


Sponzorji in donatorji